A MINIMÁLIS RENDELÉSI ÖSSZEG 5000 FT

Kérdésed van? Segítünk. ELÉRHETŐSÉGÜNK: +36 70 679 3001 | info@thejuiceline.com | RENDELÉSI INFORMÁCIÓ

Tisztítókúra

FÉLNAPOS KÚRA

Segíti a felkészülést az egynapos kúrához azzal, hogy a nap egyik felében tápanyagdús juice-okat fogyasztunk, míg a másik felében egy egészséges, zöldségekben gazdag étrendet folytatunk.

3 juice és 3 shot / 1 nap

Ébresztő félnapos kúra

ÉBRESZTŐ FÉLNAPOS KÚRA

Új vagy tisztítókúrázás terén? A félnapos böjtünk segít betekintést nyerni a tisztítás előnyeibe nagyobb elkötelezettség nélkül.

Megnézem
Ébresztő Plusz félnapos kúra

ÉBRESZTŐ PLUSZ FÉLNAPOS KÚRA

Élvezd a félnapos tisztítókúra maximális előnyeit, miközben félig leveket és félig egészséges, tápláló ételeket fogyasztasz!

Megnézem

EGYNAPOS KÚRA

Megadja a kezdő lökést egy egészségesebb életstílus kialakításához. Elősegíti az emésztőrendszer optimális működését és feltölti a szervezetet élő tápanyagokkal.

6 juice / 1 nap

Tisztító Egynapos kúra

TISZTÍTÓ EGYNAPOS KÚRA

Felkészültél az egynapos böjtre? Adj egy próbát kezdő kúra csomagunknak, és élvezd annak energetizáló, jótékony hatásait!

Megnézem
Tisztító Plusz Egynapos kúra

TISZTÍTÓ PLUSZ EGYNAPOS KÚRA

Tapasztaltabb vagy a böjtölés terén? Válaszd a Tisztító Plusz csomagunkat, és szabadítsd fel emésztőrendszered a leterheltségtől!

Megnézem

HÁROMNAPOS KÚRA

Egy igazi energiabomba-kúra csomag, ami teljesen feltölti, táplálja és hidratálja a szervezetünket belülről, és kívülről is egyaránt. Többnapos kúra csomagjainkat előszeretettel ajánljunk mindnekinek, aki változtatni szeretne életmódján.

18 juice és 3 shot / 3 nap

Méregtelenítő háromnapos kúra

MÉREGTELENÍTŐ HÁROMNAPOS KÚRA

Életmódbeli változtatásokra lenne szükséged? Netán valamilyen problémával küzdesz? Regeneráld szervezeted legkedveltebb kúránk segítségével!

Megnézem
Méregtelenítő Plusz háromnapos kúra

MÉREGTELENÍTŐ PLUSZ HÁROMNAPOS KÚRA

Ajándékozd meg a szervezeted egy nagyobb szünettel és válaszd a Méregtelenítő Plusz csomagunkat, ha a zöldségesebb ízvilágot preferálod!

Megnézem

ÖTNAPOS KÚRA

Megújulás kúra csomagjainkban az általunk gondosan összeállított receptúrák jótékony hatásait kombináltuk, a reggeli zellerlé fogyasztásának előnyeivel. Ha készen állsz öt napon keresztül csak nyers leveket fogyasztani, akkor az alábbi csomagok egyike tökéletes lehet a számodra!

30 juice / 5 nap

Megújulás ötnapos kúra

MEGÚJULÁS ÖTNAPOS KÚRA

Elhívatott vagy, hogy egy nagyobb tisztítással hozzájárulj az egészséged megőrzéséhez? Adj egy próbát ötnapos böjt programunknak!

Megnézem
Megújulás ötnapos kúra

MEGÚJULÁS PLUSZ ÖTNAPOS KÚRA

Fedezd fel az egyik leghatásosabb, de ugyanakkor a legtöbb kihívást rejtő méregtelenítő csomagunkat, és fürdőzz annak jótékony hatásaiban!

Megnézem