A MINIMÁLIS RENDELÉSI ÖSSZEG 5000 FT

Kérdésed van? Segítünk. ELÉRHETŐSÉGÜNK: +36 70 679 3001 | info@juiceline.hu | RENDELÉSI INFORMÁCIÓ

Rólunk

Egyedi, hidegen- préselt leveinket úgy terveztük, hogy a modern, nyüzsgő életet élő személyeknek lehetőséget nyújtson arra, hogy a legegyszerűbb és leghatásosabb módon vigyék be az elengedhetetlenül szükséges tápanyagokat. A C-vitaminban gazdag citrusféléktől, a magas káliumtartalmú leveles zöldekig, juice-aink fogyasztása garantálja, hogy elegendő vitaminhoz juss a nap folyamán. Így akár teljes méregtelenítésre, akár tápanyagpótlásra van szüksége a szervezetednek, termékeink maximálisan támogatnak wellness céljaid elérésében.

Alapító

Papp-Horváth Nikolett, a Juiceline alapítója

„DREAM
BELIEVE
ACHIEVE”

A Juiceline egy hazai márka, mely magas minőségű, tartósítás nélküli, hidegen-préselt zöldség és gyümölcsleveket gyártó és forgalmazó cég Budapesten. A szenvedélyből kinőtt vállalkozás célja 2015 óta, hogy egyszerűbb megoldást kínáljon az embereknek egy egészségesebb életmód kialakításához. Palackjaink 1,8-2,5 kg közötti nyers zöldség és gyümölcs tartalma segíti feltölteni a szervezetet, és hozzájárul a naponta ajánlott 5 adag zöldség és gyümölcs fogyasztáshoz ebben a rohanó világban. Papp-Horváth Nikolett, a Juiceline alapítója, saját magán és családján tapasztalva a levek jótékony élettani hatását, vált mindennapi juice fogyasztóvá és változtatta meg életét egyszer és mindenkorra.

A Juiceline kevésbé szól a diétázásról, sokkal inkább egy új szokás kialakításáról, és ezáltal egy pozitív életmód változásról.

Juiceline

Technológia

Hidegen-préselt leveink

A hidraulikus hidegen préselés garantálja a lehető legmagasabb tápanyagtartalmat. Mivel a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik hővel, más technológiákhoz (pl. otthon használatos centrifugális gépek) képest jóval magasabb leveink vitamin, enzim és ásványianyag tartalma.

 

A hidegen-préselt levek jótékony hatásai/előnyei:

A növényi sejtek lassan és kíméletesen, egyenletesen préselődnek a hidraulikus nyomás alatt, ennek köszönhetően maximális mennyiségű vitamin, ásványianyag, és enzimtartalom marad a juice-ban, minimális oxidáció mellett. Ráadásul, nem károsítjuk a tápanyagokat semmilyen beavatkozással vagy hővel. A végeredmény pedig - büszkén állítjuk - a legtisztább, leglágyabb, legfrissebb és legfinomabb juice, amit valaha kóstoltál!

Technológia

Alapanyag

Alapanyagok

100% Nyers zöldség és gyümölcslé

“Az vagy, amit megeszel.” - Hiszünk abban, hogy egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a természetes nyers zöldség és gyümölcsök fogyasztása folyadék formájában is. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megbízható helyi termelőkkel együtt működve, alapanyagaink ne csak jól nézzenek ki, de isteni zamatos ízük is legyen. Hiszen egy jó juice recept titka, a kiváló alapanyag. Juice választékunk között megtalálhatóak állandó ízvilágú és egyben mindig megújuló szezonális receptúráink is. A Juiceline kevésbé szól a diétázásról, sokkal inkább egy új szokás kialakításáról, és ezáltal egy pozitív életmód változásról.

Nincs pasztörizálva, nincs tartósítva

A pasztörizált illetve tartósítószereket tartalmazó közkedvelt juice-ok nem igazán járulnak hozzá szervezetünk egészséges működéséhez. Ezeket a termékeket az eljárás során rövid ideig rendkívül magas hőmérsékleten kezelik, ezáltal nem csak a termék eltarthatóságát növelik, hanem kiölik a folyamat során az összes jótékony hatású összetevőt, az értékes probiotikumot, vitamint és ásványi anyagot is, így a nyers zöldségek és gyümölcsök gyógyító ereje radikálisan csökken, vagy akár teljesen meg is semmisül. A polcokra kerülő italok így pont azokat a tápanyagokat nem tartalmazzák, amik miatt érdemes lenne fogyasztani azokat.

Nincs pasztörizálva, nincs tartósítva

Törekvéseink

Csomagolás
Csomagolás

Környezet barát PLA palackokba töltjük juice-ainkat és a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél jobban csökkenthessük ökológia lábnyomunkat.

Szemléletmód

Az Integrative Nutrion School New York-i kurzusát elsajátítva, meghatározó szerepet játszik a holisztikus szemlélet és egészségtudatosság a termékfejlesztések során.

Szemléletmód
Partnereink
Partnereink

Budapest belvárosban partnereinknél is elérhetőek juice-aink és továbbra is nyitottak vagyunk jövőbeli együttműködésekre.

Fenntarthatóság

A préselés által keletkezett száraz anyagot, helyi termelőink egyike újrahasznosítja, így a komposztálás során olyan szerves anyag keletkezik, ami pozitívan befolyásolja a talaj termőképességét.

Fenntarthatóság