Miért táplálóbb és egészségesebb, mint amit otthon készítek?

Röviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerveRöviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerveRöviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerveRöviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerveRöviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerveRöviden? A technológia miatt: A hidegen préselés megőrzi az alapanyagok élő tápanyagtartalmát, mert az eljárás során a nyers zöldség és gyümölcs nem érintkezik sem magas hővel, sem oxigénnel. Ennek köszönhetően ép, sértetlen formában jutunk hozzá a szerve
Vissza
Üres kosár!
Rendben